Skatepark nå!

skate-eivind.jpgDet er ikke all ungdom på Lillehammer som driver med organiserte aktiviteter på fritiden. Vi i Lillehammer Høyre synes tiden er overmoden for en skikkelig skatepark, og et viktig skritt på veien for å lage en enda bedre by å bo i. Ungdom på Lillehammer har lenge etterlyst et anlegg for byens skatere, og det kan godt være enda tøffere enn det de har laget på Hamar.

Nok prat. Skatepark nå!

6 kommentarer til «Skatepark nå!»

 1. Jeg har aldri hatt troen på politikk og politikere, det finnes mange andre måter å forandre samfunnet på. Men når du kommer inn på den politiske arena Eivind, ja da får jeg troen tilbake. ‘

  Du er enestående, tør å være en ordentlig politiker, og det betyr å være Eivind!

 2. Som jeg sa til deg, så synes jeg en skatepark er et must. Det sier mye at ungdommen henger på Kiwi minipris.. Men du må passe på at vi som sykler BMX også får lov til å bruke den. Stå på! 🙂

 3. Forslaget om skateparken i byen vår er tenkt som et inkluderende prosjekt, og derfor er det viktig at det også blir plass til BMXerne. Dette er definitivt noe som burde hesyntas ved tegnebrettet og i prosjektet forøvrig. Bra innspill, Jan Oddvar.
  Ellers var jeg inne på hjemmesiden deres, og må si at jeg ble imponert. Helt åpenbart deler vi facinasjonen for Japan. Du er en dyktig kar, og jeg synes det er dumt at det ikke tar av for dere her i byen, og dere flytter kontoret til Oslo. Du får komme tilbake når vi har ordnet trådløs by og skatepark etter valget!

 4. Jeg forstår du er interessert i å få Lillehammers ungdom på din side i dette valget.
  Men jeg må si det virker litt tafatt og fantasiløst med «hippe sanger» på mp3-spillern, splitter ny skatepark og trådløst internett.

  Hva med å pusse opp resten av byens skoler, bedre Lillehammers kollektivtransport, og ikke minst prøve å motivere ungdom til selv å ta del i politikken?

  Jeg har alltid vært litt skeptisk til høyre i Lillehammer, men har likevel tro på at det nye styret med deg i spissen, kan forandre dette.

  Ser frem til en spennende valgkamp, lykke til!

 5. Hei Glenn

  Jeg er veldig enig i at det er helt nødvendig å få med ungdommen i politikken. Bloggen er nettopp et slikt virkemiddel.
  Når det gjelder trådløst internett er det et forslag som jeg tror har et betydelig potensiale utover ungdomsmiljøene. Et trådløst Lillehammer vil bety mye både for næringslivet og for studentmiljøet her i byen. Jeg tar gjerne den diskusjonen, og setter stor pris på at du har motforestillinger.
  Jeg er heller ikke enig med deg i at en skatepark er «fantasiløst». Byen vår trenger et mangfold, og vi må inkludere de som ikke faller innenfor de organiserte aktivitetene. En skatepark har lenge vært etterspurt fra byens ungdom. Mitt Høyre er inkluderende og setter pris på mangfold. Det hadde vært flott med en skatepark i byen vår.
  Når det gjelder hva jeg har på ipoden min så er det de artistene som er der, og som jeg trives med. Hippe eller ei. Sånn er det med den saken.
  At skolene må være i god stand er selvsagt viktig. Når det gjelder kollektivtransporten i byen så går den for å være en av landets beste. Har jeg blitt fortalt. Her må du gjerne oppdatere meg. Jeg lytter. Derfor blogger jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.