Løype for rulleski

Leser i GD 26.03.07 at NTGs Trond Hårberg og skiskytterne ønsker kommunal drahjelp for å realisere en skikkelig rulleskiløype i tilknytning til OL-stadion. Lillehammer har med sine unike anlegg og gode idrettsfaglige miljø blitt et attraktivt treningssted for idrettsutøvere fra inn og utland. Dette gir både inntekter og er god reklame for kommunen vår. En rulleskibane ville bli et verdifullt tilskudd, ikke bare for toppidrettsutøverne, men også for breddeidretten på Lillehammer. Det er sikkert flere en meg som ville sette pris på at barn og unge kan få trene på rulleski på et trygt og sikkert sted, istedenfor på uoversiktlige og mørke veier der liv og helse settes på spill, slik som i dag.
Slik er dette også er et håndslag til den frivillige idretten, der Lillehammer kommune og sosialistene har mye ugjort. Som høyremann setter jeg også stor pris på at prosjektet synes nær ferdig finansiert med en tredjedel dugnadsinnsats og en tredjedel tippemidler.

Våre barn og unge, NTG og idrettsbyen Lillehammer har ikke tid til å vente til etter valget 2007. Her må Lillehammer kommune straks ta initiativ for å finne ut hvordan de kan hjelpe til å få dette gode prosjektet realisert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.