Miljø kan være gøy

Foto: Liv Maren, Byavisa

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg elbil. Helt siden jeg på vegne av Høyre foreslo ladestasjoner og gratis oppstillingsplasser for elbil, og fikk gjennomslag for det, har jeg vurdert å følge opp med et personlig klimabidrag i form av elbil på Lillehammer. Etterhvert yrer jo byen av ladestasjoner og parkeringsplasser. Det er bare elbilene som mangler. Det var på tide å gå fra ord til handling. Tenk globalt, handle lokalt! Jeg fant den vakre Keweten (Citi-Jet 5) på Finn.no, reiste til Oslo og handlet. Ikke veldig lokalt, men close enough. Det var ingen lokale elbiler til salgs, så jeg måtte inn til hovedstaden. Fra Holmenkollåsen der eieren bodde, kjørte jeg videre til Økern der den ble satt på en henger og fraktet til Lillehammer med et firma som heter Autotransport. Bilen har en radius på ca 4 mil, fartssperre på 100 km/t og er elbil nr.3 i privat eie på Lillehammer. Den er grønn nå, men jeg har lyst til å male den blå. Aller helst med en smilende Erna på panseret. Panzer-Erna. Nå har også Byavisas dyktige nyhetsjegere fått snusen i saken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.