I min kaffegrut

Lørdag 6.januar ser GDs spåmann og redaktør Skullerud i kaffegruten sin at det lokalpolitiske landskapet vil stå bom stille etter valget til høsten. Pussig -for i lørdagsgruten min her hjemme på Vingnes står det noe helt annet: Her står det tydelig at byens innbyggere ønsker forandring! Jeg ser der at de borgerlige partiene går sammen om å gjøre Lillehammer til en bedre by å bo i etter valget. Jeg ser at Lillehammer Sykehus igjen blir et komplett sykehus, og en trygg arbeidsplass. Jeg ser at det blir bygget en flott skatepark for ungdommen, og at vi får gjennomslag for visjonen om den trådløse nettbyen Lillehammer. Videre ser jeg en trygg E6, og når jeg vrir litt ekstra på koppen ser jeg eiendomsskatten: Det rare er at den liksom skrumper inn og blir mindre og mindre! Den blir faktisk helt borte til slutt. Så sier min grut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.