Høyre får gjennomslag: Lillehammer selger aksjer

Høyre har gjenntatte ganger foresått å selge aksjer i selskaper som ikke berører kommunens kjerneoppgaver, eller som det er helt spesielle grunner for å eie. Nå har opposisjonen endelig lyttet til Høyre og i det siste kommunestyremøtet før sommeren ble det bestemt at Lillehammer kommune legger disse aksjene ut for salg:
-SAS
-Norsk Film
-Litra AS
-Litra Eiendom Lillehammer AS
-Litra Invest AS
-Tekstilvask Innlandet AS
Salget av disse meningsløse aksjepostene er en fin start. Men likevel bare en begynnelse, og man bør ikke stoppe med dette. Lillehammer kommune bør også avhende aksjene i IKOMM og aksjeposten i Hafjell Alpinsenter. Salget av disse aksjene vil gi penger i kassa, og bør øremerkes reduksjon av kommunens formidable gjeldsbyrde på 1,4 milliarder kroner.

2 kommentarer til «Høyre får gjennomslag: Lillehammer selger aksjer»

  1. Og hvlke ord har Eivind til en vaklende tviler? Hvorfor Høyre? Relativt sympatisk til programerklæringene, men bor i en langtidsstyrt høyrekommune og ser det er mye manko på vesentlige områder; Hvorfor kuttes det hos de svakeste? Hvorfor satses det ikke på ungdommen, som jo må sies å være fremtidens råmateriale? Handler det kun om å være seg selv nærmest?

  2. Hei Tonje. Hadde selvsagt vært enklere for meg å svart deg om du hadde bodd på Lillehammer. Her har AP hatt ordføreren i 70 år, og det er et argument i seg selv for et skifte. På Lillehammer satser Høyre nettopp på de områdene du nevner, gjennom blant annet å satse på Frelsesarmeens lavterskeltilbud for rusmisbrukere, på de frivillige organisasjonene som tilbyr opplegg for barn og unge og selvsagt på å styrke skolen. Programmet vårt blir lagt ut om ikke lenge . Ellers står det bra til?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.