Fra politisk søkke til blå ballong

Etter kommunevalget i 2007 skrev GDs politiske redaktør Hallvard Grotli: «Olemic Thommessen trives som stortingsrepresentant. Han vil gjerne fortsette. Han har altså på sitt vis sikret seg lokalpartiets støtte i en tilstundende nominasjonsrunde. Men til hvilken pris? Det blir ikke spesielt mye oppdrift dersom man kobler seg til noe som likner et politisk søkke».

Slik ble det ikke. Lillehammer Høyre har ikke vært noe søkke. Snarere en blå ballong med god oppdrift.

Etter en kjempevalgkamp med boller, dørbank og stands i Storgata har Høyre vist muskler på Lillehammer. Vi har banket på mellom 1500 og 2000 dører og delt ut flere tusen boller. Olemic har vært høyt og lavt i to måneder og snakket med opplendinger der de har vært å finne. En Erna i storform har vært på besøk flere ganger, og vi har sammen gjort en kjempevalgkamp. Vi kunne etter omtelling på Lillehammer i dag morges notere oss for en fremgang på 2,9 % fra -05, og en oppslutning på 15,2 %

Olemic er inne, og vi har gjort jobben vår. Det er utrolig viktig for byen vår, for fylket og for norsk politikk de neste fire år. Takk til alle medlemmer og støttespillere som har bidratt. Takk til Olemic og de andre toppkandidatene våre, til fantastiske Anne, til kampanjeleder Tonje og formann Torbjørn. Dere har gjort en kjempejobb.

Nå er det viktig at vi fortsetter dette gode arbeidet mot 2011. Da har vi et valg vi skal vinne her i byen. Vi må fortsette å bygge Høyre, verve medlemmer, være tydelige på politikken vår, og snakke pent om hverandre. Da klarer vi hva det skal være.

Gratulerer med dagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.