Et samarbeidslag for fremtiden!

I dag presenterer vi på bloggen en gjesteskribent; Haakon Erdal, som er blant topp 10 på Høyres liste til kommunevalget 2011:

Lillehammer Høyre har gjennomført sitt nominasjonsmøte og fått på plass en liste spekket med politisk erfaring, ungdommelig pågangsmot, faglig kompetanse og stor sosial og aldersmessig spredning. Nå starter jobben med å meisle ut en politisk plattform som kan danne grunnlag for et bredt, borgerlig samarbeid i Lillehammer. byAvisens intervjuserie av ordførerkandidatene har vist med all mulig tydelighet at et maktskifte i Lillehammer er påkrevet. Tre av fire kandidater har utpekt den økonomiske situasjonen som alvorlig mens Arbeiderpartiets kandidat hevder at de overreagerer og gir ”en litt dyster fremstilling for kommunens økonomi”. At partiet som har sittet med makten i Lillehammer uavbrutt i moderne tid, ikke evner å se at dagens gjeldsbyrde er for tung å bære, er i beste fall bekymringsfullt, i verste fall katastrofalt dersom Ap mot formodning skulle få fornyet tillitt den 12. september.
Lillehammer Høyre har mønstret sitt mannskap og vil holde byens befolkning løpende orientert frem mot valgdagen om hvordan omprioriteringer og alternative tanker kan bidra til å få orden på økonomien slik at vi kan gjenvinne det handlingsrommet byen nå har mistet. Det blir ingen dans på roser, men et sterkt Lillehammer Høyre i sentrum av et bredt, borgerlig samarbeid vil være en garantist for en ny og bedre kurs for byen vår!

Håkon Erdal
Lillehammer Høyre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.