Bin Laden på Aulestad?

kristoffer-janson-1.jpg
Osama Bin Laden eller Maharashi Yogi på Aulestad-besøk?

Neida. Dette er bare enda et eksempel på hvor utrolig fæle de fleste av oss blir med skjegg. Undertegnede er her maskert som selveste Unitar-presten Kristoffer Janson i Aulestadspillet som settes opp i Gausdal 31 mai-3 juni. Jeg strekker meg langt for kunsten, men dette er helt på grensen.

Du ville neppe kjøpt en bruktbil av denne mannen. Langt mindre valgt han som ordfører.

2 kommentarer til «Bin Laden på Aulestad?»

  1. «Da vi seilte på Durban hang daman som flatlus i sjægget vårres» , sa en gammel hvalfangstskipper fra Sømna en gang til meg. Da jeg så bildet på bloggen din kom jeg på denne historien. Det var ikke noe mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.