Best når det gjelder: Eiendomsskatt.

I Kommunal rapport sin undersøkelse om eiendomsskatt i landets 430 kommuner hevder Lillehammer seg helt i toppen. Vi ligger på 26 plass i eiendomsskatt målt i kroner pr. innbygger. Dette gir en økning på 19 % fra 2007. Da lovet AP at eiendomsskatten ikke skulle økes i perioden 2007-2011.
Høyre har i hvert eneste alternative budsjettforslag foreslått å redusere eiendomsskatten i Lillehammer. Det kommer vi til å fortsette med, også i posisjon. Fordi det er en usosial ekstraskatt som rammer uavhengig av inntekt og ofte de som trenger det minst.

2 kommentarer til «Best når det gjelder: Eiendomsskatt.»

  1. Faktafeil. Eiendomsskatt er en utmerket skatteform. Den er sosialt rettferdig og gir ikke vridningseffekter. Dette i klar kontrast til formueskatt og fordelskatt av bolig (den som nå dessverre er fraværende).

  2. Eiendomsskatten er ikke sosialt rettferdig fordi den rammer uavhengig av skatteevne. Den rammer hardest minstepensjonisten som sitter igjen med et stort hus alene, eller den unge barnefamilien med høyt lån som må skatte av en eiendom banken i realiteten eier. Sjekk ellers hva de har fått til i Gran http://www.hoyre.no/www/politikk/lokale_suksesshistorier/Fikk+endelig+fjernet+eiendomsskatten.d25-TwBDKY5.ips Utrolig hva en Høyreordfører kan utrette på kort tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.