17 mai likevel ;-)

I GD 29.12.06, kan vi lese at Ragnar Nordgreen, Arbeiderpartiets gruppeleder, forrige uke hadde forsøkt å få formannskapet med seg på å hindre meg i å bli leder av 17.maikomiteen i 2007, slik jeg var det i 2006.
Å gjøre en frivillig innsats for byen vår i 17 maikomiteen har vært meg en glede, og jeg ble veldig overrasket over dette angrepet.
Arbeiderpartiets forsøk på å kuppe 17.mai komiteen ble heldigvis blankt avvist av formannskapet; 17.maikomiteen får likevel konstituere seg selv, i år som tidligere år. Er det ikke grenser for hva Arbeiderpartiet tror de kan ta kontroll over? Vi må nok av og til minne hverandre på hvorfor vi feirer 17.mai.
17. mai-tale

5 kommentarer til «17 mai likevel ;-)»

 1. Stå på Eivind!

  Jeg har i dag sendt et leserbrev til GD, hvor jeg kommenterer både sykehus, 17 mai komite og litt annet.

  Vi heier på deg!

  Mvh
  Anita

 2. Hei Anita

  Takk for hyggelig støtte. Jeg tar ikke denne Nordgreens overfall så veldig tungt. Er sikker på at du har skrevet et veldig godt innlegg som jeg gleder meg til å lese! Velkommen som medlem av Lillehammer Høyre, forresten 🙂

  Eivind

 3. Spennede med Eivinds Blogg, et funn for både presse og privatperson. Tror jeg melder meg inn i høyre nå. Dette vil jeg være med på.
  Beste hilsen Tonje

 4. Dette er ikke det samme som bunad! Men det ser ut til å være nesten like vanskelig å finne dem rette nyansenene i politikken også… men 17 mai blir det uansett, om en stemmer høyre eller andre partier. 17 mai skal fri for politikk.

  mvn
  tidligre arbeids kollega.
  Vidar.

 5. Hei Vidar

  Tiltredes! Jeg regner med at du har jernkontroll på innfarvingen av bunadstoff på GU nå når det nærmer seg 17.mai, og skiller rødt fra blått, på samme måte som jeg skiller valgkamp og 17.mai.

  Beste hilsener Eivind

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.